GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Fuat Oğuzcan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda tüm öğretmenlerimizin, velilerimizin katılımyla coşkuyla kutlandı.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK.

Kas

Okulumuzda Cumuriyet'in 100. yılı öğretmen öğrenci ve  velilerin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası  Coşku ile Kutlandı.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü EBEDİYETE İNTİKALİNİN 84. YIL DÖNÜMÜNDE,SEVGİ,SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin Katılımıyla Coşku İçinde Kutlandı

2-J Sınıfı Yeni Yıl Kart Çalışamsı ( e-twinning)

Kas

Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl Dönümünü Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin Katılımıyla Büyük Bir Coşku  ile Kutladık.

Ekm

4-C sınıfımızın öğrencileri sınıf öğretmenleri Şerif ARSLAN rehberliğinde  Anadolu Masal Evi'ne okul gezisi düzenlediler.. Her bir köşesinde farklı bir masalın içinde hissedebildiğimiz, aynı zamanda sanat atölyesi, drama atölyesi ve bahçesinde farklı etkinliklerle zenginleştirebildiğimiz güzel bir eğitim süreci geçirdik.

Milletimizin kültürel birikimlerinin ve ortak değerlerinin ülkemize ait motiflerle nesilden nesillere aktarılması, çocuklarımızın hayal güçlerinin geliştirilmesi amacıyla kurulan Anadolu Masal Evi gezimiz öğrencilerimiz için oldukça verimli ve keyifli geçti.

Değerli Velilerimiz ;

2021/2022 Eğitim -Öğretim yılına büyük bir heyecan ve özveri ile  6 Eylül Pazartesi günü başladık. Yeni eğitim-öğretim yılımızda başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere ; öğrencilerimize ve  velilerimize sağlıklı ,huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyor ve her yönüyle yepyeni bir başlangıca hep beraber merhaba diyoruz. 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.

Şehit Fuat Oğuzcan İlkokulu ailesi olarak tüm eğitim neferlerimize, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz...

Yeni çalışma yılımız devletimiz ve milletimize hayırlı olsun ; sağlık, huzur ve başarı ile bitirmek temennisi ile..

Haz

Okulumuz 4/B sınıfı öğretmeni Metin ÖZDEMİR; "ÇOCUK GÖZÜNDE ZEKA OYUNLARI" eTwinning projesini yürütmektedir.Bu proje ile öğrencilere sudoku,3 taş, reversi, mangala ve 9 taş oyunları öğretilecek. Öğrencilerin kendi oyunalarını tasarlamaları, okul dışındaki zamanalarını zihinsel becerilerini geliştirecek aktivitelere ayırmalarını, ilgi ve becerilerine uygun zeka oyunlarını belirleyerek problem çözme ve düşünme becerilerini geliştirmelerini amaçlamaktadır.

Zeka oyunları ile ilgilenen öğrencilerin ; sabırlı olmayı öğrenme, öğrenme yetisini geliştirme, analiz-sentez becerilerini geliştirme, analitik düşünme gibi becerilerinde gelişme olmaktadır. Projemizdeki etkinliklerimizle öğrencilerimizin bu becerilerini geliştirmeyi de hedefliyoruz.